Job i NG


Du kan også blive træner i Nivå Gymnastikforening!
 

Nivå Gymnastikforening er en dynamisk forening, der ikke er bange for at prøve nye ting. Vi tager nye instruktører ind løbende, og vi skal nok uddanne dig, hvis du ikke har en træneruddannelse i forvejen. Vi kan altid bruge engagerede instruktører og hjælpeinstruktører. Det vigtigste er lysten, og har du den, så kontakt os.
 

En af de vigtigste byggesten i foreningen er alle de frivillige instruktører. Nogle melder sig på grund af interesse for idræt, nogle fordi deres børn går i foreningen, nogle fordi de er specielt interesserede i konkurrencegymnastikken og nogle noget helt fjerde.
 

Hver sæson er der en del nuværende og potentielle medlemmer, der kommer til at kigge forgæves efter en plads på et hold, og det er meget ærgerligt. Du kan som instruktør være med til at gøre en forskel! Som instruktør vil du få løn, kurser og gode oplevelser. Og vigtigst af alt – Du kommer til at gøre en forskel for en masse børn og voksne, der gerne vil lave gymnastik.
 

Hvis du er interesseret, har spørgsmål eller går du rundt med en ide til et hold, som vi endnu ikke har oprettet, er du meget velkommen til at kontakte os på kontor@nivaagf.dk. Vi er altid åbne for nye og spændende tiltag!